Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Televízia JOJ spúšťa dve nové relácie. Zabavia sa menšie i staršie deti
Zdielať na

Televízia JOJ spúšťa dve nové relácie. Zabavia sa menšie i staršie deti

BRATISLAVA / Televízia JOJ sa rozhodla, že v septembri spustí dve nové relácie. Prvá prenesie deti do sveta fantázie, v ktorej samček snovej víly Hugo vysvetlí deťom, ako napríklad vyzerá Slnko či ako funguje ľudské telo. Druhá je určená pre malých majstrov.

Sníček Hugo má dvoch malých kamarátov - Lucku a Damiána. Aby lepšie pochopili, ako napríklad funguje ľudské telo či ako vyzerá Slnko, pravidelne ich pozýva do svojho sveta fantázie. 

"Texty piesní z relácie Sníček pripravuje spisovateľ Daniel Hevier. Hudbu rieši Peter Bič a Rasťo Dubovský," hovorí Peter Lupták alias Sníček Hugo. 

Do it yourself

Na televízne obrazovky prichádza z online prostredia aj populárny formát Do it yourself. Deti sa spolu s moderátorkou Maťou naučia vyrábať v domácom prostredí jedinečné a originálne kúsky.

"Keď som pripravovala reláciu, musela som si mnohé veci vyskúšať najprv doma. Tak som šila, lepila, strihala," hovorí dramaturgička relácie Zabi Nudu Branislava Hronská.

Praktické veci

A jedným dychom dodáva: "V relácii budeme robiť aj funkčné veci, budeme vyrábať napríklad peračníky, vankúše, svietniky."

Obe relácie budete môcť vidieť na obrazovkách TV JOJ už túto sobotu (10.9.2016) doobeda. 

Súvisiace články